Keramičke Pločice, Vodovod, Sanitarije, sve za kupatilo

Zlatno Sidro


Salon keramike „Zlatno sidro“ u Bariču posluje kao maloprodajni i veleprodajni objekat u unutrašnjem prometu sa mogućnošću usluga. Od samog početka obavljanja delatnosti specijalizovali smo se za program koji predstavlja materijale za završne radove u gradjevinarstvu, tj: keramičke pločice, sanitarije, bojlere, tuš kade i kabine, vodovodni i kanalizacioni materijal, nameštaj za kupatilo, lepkove i izolacione premaze, jednostavno sav prateći materijal od pripremnih do završnih radova za kupatilo, hodnike, kuhinje, terase, lođe, garaže, stepeništa...

Sledeći potrebe kupaca i razvojem tržišta širili smo asortiman ponuđenih proizvoda te se svrstavamo u jedan od vodećih salona u Beogradu i okolini. Imamo ekskluzivne ugovore sa najboljim i najpoznatijim proizvođačima kao što su: Zorka keramika, Keramika Gorenje, Ceramica Iberia, Henkel i Kema što sigurno potvrđuje našu ozbiljnost, kvalitet i ekskluzivnost. Poslednjih godina vodimo se sloganom „Kupujmo domaće“ kako bi pomogli i podigli našu privredu. Ponudu smo upotpunili kompletnom uslugom izvodjenja radova, montažom vodovodne i kanalizacione mreže, postavljanjem sanitarija, keramičkih pločica svih vrsta, po sistemu „ključ u ruke“

Ono što nas odlikuje u poslu su sigurnost, poštovanje rokova i želje kupca. Naši zaposleni ljubazno vam nude savete, konsultacije, preporuke za materijal, odabir robe, a po potrebi angažujemo arhitekte i dizajnere za idejna rešenja. Vaše je samo da odaberete, ostalo je naša briga. Dokaz za to su naši stalni kupci koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe kod nas. Oni i periodični kupci uzvraćaju nam za naš rad, kvalitet i uslugu na najlepši način preporukom. Preporuka je beskrajna nit našeg poslovnog uspeha.

O nama govore završni radovi koje možete pogledati u referencama. Izloženi eksponati u našem slonu se stalno menjaju što pokazuje naš osećaj za praćenjem trendova kvaliteta, funcionalnosti, estetike i mode, kao i standarda. 14 godina mi usavršavamo našu ponudu da biste iz našeg salona otišli zadovoljni i preporučili nas drugima.

Ranije pod drugim imenom, a od 2005. godine pod ustaljenim imenom “Zlatno sidro“ poslujemo uspešno iako nismo u srcu grada. Nalazimo se na glavnom putu Beograd-Obrenovac i do nas se stiže za 20-30 minuta od Beograda. Put je otvoren, bez semafora i gužve u saobraćaju. Ispred salona je obezbedjen prostrani parking, a radnja vidno i reklamno obeležena. Izvolite i posetite nas! Ljubaznost osoblja, stručna, brza i kvalitetna usluga, uveriće vas da ste ispravno odlučili kada ste stupili u saradju sa nama. Poverite nam vaš izbor, a mi ćemo vam uzvratiti našim znanjem, kvalitetom i uslugom.

 

 
 
 
 

 

 

Rukujmo se na obostrano zadovoljstvo! 

Prijavi se na mail listu

Facebook

Twitter

Preuzmi katalog

Kontakt


011/8702-488

063/226-449

Pon. - Pet. 8.00 - 20.00h

Subota: 08 - 17h

Gde se nalazimo?